Kantinen

Link til skoedstrup-skolemad.dk

Link til brugervejledning til skoedstrup-skolemad.dk

Se den seneste kontrolrapport fra Fødevarestyrelen her.

Kantinen på Skødstrup Skole har bronze i Det Økologiske Spisemærke. Det betyder, at 30-60% af råvarerne er økologiske.

Åbningstider:

Kantinen åbningstider er:

9.30-10.05

11.35-12.20

Bestil skolemad på skoedstrup-skolemad.dk:

Nu kan du bestille sund og lækker mad til dit barn fra Skødstrup Skoles kantine.

skoedstrup-skolemad.dk kan du bestille:

• Varieret mad lavet af friske og sunde råvarer

• Minimum en daglig varm ret

• Årstidens frugt og grøntsager

• Nybagt groft brød

Du kan bestille mad, så tit du vil.

Du kan bestille indtil kl. 7:00 samme dag, som maden ønskes, og op til fire uger frem.

Betaling foregår med dankort.

Maden udleveres i kantinen på skolen fra en separat kø i de to frikvarterer.

Ændringer i menuplanen kan i sjældne tilfælde forekomme - i så tilfælde erstattes det bestilte af en tilsvarende menu.

Bestilt men ikke afhentet mad refunderes ikke.

Mobilepay:

Det er muligt at sende penge til kantinen, så dit barn kan gå ind og få mad. Det er dog vigtigt, at I i kommentarfelttet skriver elevens fulde navn og klasse, så det er muligt at finde betalingen, når eleven kommer. Der kan kun overføres penge til det faktiske køb.

Mobilepay nr.: 41 85 73 85

OBS! Der kan ikke ringes til nummeret.

Madplan:

Hver uge lægges en ny madplan på opslagstavlen i hhv. Elev-, Forældre-, og PersonaleIntra.

Alle vores retter er godkendt af Børn og Unges sundhedsudvalg, som overholder de daglige anbefalede energifordelinger, max. 30% fedt.
Der er hver dag et udbud af varme retter, flutes med kylling og bacon, salatbar, hjemmelavet brød mm.

Elever fra 0. kl. til 3. klasse står i en kø for sig.

Vi vejleder de mindste børn i, hvad de skal købe, så de både får mad og drikke. Men kig gerne på menuen sammen med børnene og snak om, hvad de skal have den pågældende dag. Det kan også være en god ide at give dem en seddel med, hvad de skal købe.

Mælkeabonnement

Du kan bestille dit barns skolemælk her og via banneret nedenfor.

Mælken er økologisk og bliver pakket i tasker til de klasser, hvortil der er bestilt mælk. Alle klasser har en mælkeduks. Mælkeduksene henter mælketaskerne i køleskabene inden spisepausen kl. 11.35.

Hvis du vil vide mere om, hvordan du bestiller skolemælk findes der en vejledning i folderen her.

I er altid velkomme til at kontakte os, hvis I har ideer, eller hvis der er noget, I ikke er tilfreds med.