Liv omkring skolen

 

Filurens skole for Teater og Dans udbyder teaterhold på Skødstrup Skole

Filuren udbyder teaterhold for hold for henholdsvis 0.-2. klasse og 3.-4. klasse fra uge 6. Kom med ind i en verden, hvor fantasien får vinger. Vi glæder os til at flyve med jer.

Se mere her.

 

Billedværksted på Skødstrup Skole

 

 

Musikskole og andre kreative fritidsaktiviteter

Skødstrup Skole samarbejder med Foreningen Den Kreative Skole Aarhus, der står for at arrangere fritidsaktiviteter her på skolen inden for musik, dans, drama og billedkunst. Se mere på foreningens hjemmeside: www.kreativskole.dk

 

 

 

Idrætstilbud til overvægtige og inaktive børn og unge 

Hercules og Afrodite Sport er et idrætstilbud for overvægtige og inaktive børn/unge i samarbejde med Aarhus Kommune.

Ideen med tilbuddet er at vise børn og unge, at det kan og skal være sjovt at bevæge sig. Dette gøres i et fællesskab med andre børn, som heller ikke har oplevet denne glæde endnu. Vi har flere forskellige hold, så der er plads til alle.

I Hercules og Afrodite Sport har vi, udover vores foreningsværdier, et ønske om at være et alternativ til lige netop den foreningsidræt, vi kender. Hercules og Afrodite Sport kan derfor ses som et godt tilbud i sig selv eller et springbræt til at komme i gang med at dyrke en udvalgt idrætsgren i en forening.

Find os på Facebook:

https://www.facebook.com/AGFHerculesogafrodite/

Eller læs mere omkring tilbuddet på hjemmesiden:

http://www.agf-herculesogafrodite.dk/

 

Pigekor i Skødstrup Kirke

Skødstrup Kirkes Pigekor synger hver onsdag fra kl.15.15 – 16.30 i Skødstrup Sognegård. Koret er for piger fra 2.-6.klasse. Der er et godt kammeratskab i koret.

Kormedlemmerne får korløn, så udover glæden ved at synge og få nye venner er der mulighed for at tjene lidt lommepenge også!
Yderligere oplysninger gives gerne hos kirkens organist Torben Christensen (2141 4258 el. [email protected]).