Helena Niebuhr Holgersen den 18-11-2016
    Skoleindskrivning

Onsdag d. 23.11.2016 starter den digitale indskrivning for alle børn født i 2011.

Skødstrup Skole holder informationsmøde omkring indskrivningen
    Tirsdag d. 06.12.2016 kl. 17.00 - 18.00

Vedhæftede er informations flyver fra Børn og Unge om indskrivningen.
    Randi Brahe Kragelund den 09-11-2016
    Invitation til informationsmøde for forældre til kommende skolebørn.

Mange hilsner
    Randi Kragelund
  • Mikkel Kruuse-Andersen den 07-10-2016
    Kære alle forældre

I dag har vi taget hul på næste uges trivselstema ’Fællesskaber på tværs’ med to rigtige gode arrangementer.

Dagen begyndte med et lærerigt foredrag af forfatter og stand-up komiker Sanne Søndergaard for alle elever på 7. og 8. årgang. Hun fortalte med kant om det at være teenager med et budskab om, at alle er helt normale – også selvom vi er forskellige.

Over middag havde vi en forrygende koncert med Mek Pek og Habbasutterne for alle elever på 0. til 6. årgang. Bandet spillede kendte sange og Mek Pek fortalte røverhistorier – og så sørgede de for, at vi for første gang kunne synge vores ’Vennesang’ med musik fra et ægte liveband.

Trivselsugen er en del af lokaldistriktssamarbejdet i Skødstrup og omfatter alle børn i dagtilbud og skole. En uge, hvor der er fokus på trivsel og fællesskab på forskellige vis – alle med udgangspunkt i de fælles værdier for området.

For børnene på skolen vil ugen indeholde lidt forskelligt:
    • en aktivitet, hvor man møder børn i en anden alder fra enten skole eller dagtilbud.
    • Venskabsklassedag (torsdag)
    • Motionsdag (fredag)
    Alle børn får som sidste år udleveret et badge, der skal symbolisere, at vi hører sammen i et fællesskab i Skødstrup.

God uge – og god weekend til alle.

VH.. Mikkel