Anette Røge den 28-09-2014
    Kære forældre på 3. - 8. årgang! ( dog minus 6. årgang)

Jeres klasse skal eller har været på lejr, udveksling eller haft overnatning på skolen i dette skoleår. Lærerne skal afspadsere med en dag for hver dag, de er på lejr. Dette har betydet, at mange skoler har droppet lejskoler og udveksling, da det vil give for mange vikartimer for klasserne. Vi har valgt at bevare lejrskoler, da vi mener, at det har stor betydning for elevers læring og trvisel. Derfor har vi været nødt til at tænke kreativt, så vi har valgt at lave fleksuger i uge 41 og 6, hvor det er almindelige skema brydes op, så hovedparten af lærerne kan afspadsere og samtidig kan vi have kvalificeret undervisning i klasserne med klassens- eller årgangens lærere. Uge 41 bliver en uge med fagdage fra 8.00 - 13.15. (Dog har 3. og 4. årgang samme længde på skoledagen, som i alle andre uger, da de har en kortere lejrskoleperiode) For at få det til at gå op, så er alle ressourcer lagt ind og derfor er der ikke AKT, it-rygsæk, støtteundervisning m.m. i disse uger. Dette er med til, at meget få klasser skal have undervisning med vikarer.
    I vedhæftede bilag kan I se, hvilke lærere der er tilknyttet jeres klasse på de forskellige dage. Vi ser frem til en anderledes uge, hvor klasserne får god undervisning og lærerne har mulighed for afspadsering.
    Heine Bjerregaard den 19-09-2014
    MADPLAN UGE 40
    Mikkel Gaarde den 15-09-2014
    Byrådets indstilling om udvidelse af Skødstrup Skole og reetablering af klub