SFO

 • Bettina Thomassen den 02-10-2015
  Pædagogmedhjælper 30 timer

  Vi søger en pædagogmedhjælper snarest muligt til skolens SFO. Du vil skulle arbejde både i børnenes fritid og som en del af undervisningen på 1. årgang. Arbejdstiden er varierende, og vil blive planlagt månedsvis.

  Stillingen er tidsbegrænset til 31.7.2016.
  Skriv og send en motiveret ansøgning til Afdelingsleder Randi Kragelund (ranbk@aarhus.dk) snarest og senest torsdag, d. 15.10.15.

  Samtaler afholdes løbende.


   
 • ikon
  Karin Blach den 02-10-2015
  Info om Forældretilfredshedsundersøgelse 2015 i Århus Kommune.
 • ikon
  Mikkel Kruuse-Andersen den 01-10-2015
  Fællesskaber på tværs

  Kære forældre

  I uge 41 har alle dagtilbud og Skødstrup Skole fokus på betydningen af, at vi i Skødstrup er en del af et stort fællesskab, hvor vi på mange måder kan berige hinanden. Derfor vil der i ugen være planlagt aktiviteter, hvor børnene mødes på tværs af alder – fx forskellige undervisningsforløb, hvor store børn står for at gennemføre aktiviteter for grupper af yngre børn fra områdets dagtilbud. Vi kalder ugen for ’Fællesskaber på tværs’, hvilket er markeret med store bannere ved skolen – ligesom alle børn bliver udstyret med et badge.
   
  Startskuddet er mandag kl. 10.15, hvor vi alle samles i den store hal – først til en stor fælles musikaktivitet ved musiker og musikpædagog Lars Storck – og efterfølgende får vi besøg af skuespilleren Peter Mygind, der vil underholde os allesammen.

  Aktiviteterne på tværs af skole og institutioner foregår primært mandag til onsdag. Torsdag har vi venskabsklassedag under samme overskrift.

  Venlig hilsen

  Skolens ledelse